2011-05-13

Allt känns som det håller på att gå åt helvette just nu! Ingenting känns helt bra!
Ridningen på skolan går framåt iaf! Börjar hitta tillbaka till mig själv i ridningen och inte sitta och spänna mig utan kommer till ridning. Dock gick bara en häst av 4 bra idag! :S Men kan nog skylla på att dom ställt en vattenspridare på ena utebanan som alla va livrädda för!

Flower ska till veterinären på onsdag. Hon är inte helt hundra i benen.. Inte direkt halt men inte okej heller. Sen har hon fått ont i ryggen också.. Men bara att vänta tills ondag och se vad dom säger. 
Surprise har fastnat i eltråden och skurit upp ena karleden så hon är inte okej heller... :/

Nu är det bara en vecka kvar med praktik och sen är det 1,5 vecka kvar i skolan. Sista 1,5veckan ska vi rida på 2ornas diplomering. Hoppas det går bra för dom! Dom är så nervösa stackarna! Längtar inte tills vi ska göra den...

Nu i helgen händer inte så mkt för min del. Micke är inte hemma så är själv i lägenheten som jag verkligen hatar! Ensamhet får mig verkligen att må fruktansvärt dåligt. även om det bara handlar om 2nätter men det är lååååång tid!
Imorgon ska jag fika med Emma och på kvällen grilla med kalle och några vänner till han! Söndag vet jag inte vad jag ska hitta på men något blir det väl! :P

RSS 2.0