Onsdag 2008-10-15

Lön idag! Så nu är jag rik igen! :P weee! Det är så skönt när man vet att man har pengar! behövet inte vara orolig för att man inte ska ha råd med det man vill ha!

Idag har jag gått 25920 steg ca 18,5km! det kan man inte tänka sig. men men mkt steg blir det på en dag!

Veterinären var hos surprise idag! Hade tur för det var anders nillson som kom och det vad han som behandlade surprise för två år sen när hon hade det där konstiga vid juvret! Och det var ju det som jag var orolig att det ska komma igen! Men han trodde inte att det var någon fara utan att det bara var hormonellt och att vi skulle av vakta och se om svullnaden går ner nu över vintern när hon inte ska vara brunstig! Så hoppas att det inte blir någe!
Sen har surprise fått skor idag! Blev så fin om fötterna och hon skötte sig riktigt bra!

Dagen på jobbet har varit slitsam! Hatar tjuriga gubbar säger jag bara! orkar inte gå in på detaljer för då kommer jag bara bli irreterad!

Nu ska jag gå och sova så jag inte försover mig imorgon med! :P

Tisdag 2008-10-14

Idag har jag gått 22207 steg på jobbet! Har fortfarande inte gått någon av mina halvtimmes prommenade med hästarna!

Dagen på jobber har varit lite blandad! Har ju en idiot på jobbet som bara kan ta och DÖ! Orkar inte med denna person! Vet inte vad han har för syfte med att vara i stallet förutom att han försöker knäcka oss totalt! Vet inte vad människan har emot oss men någonting är det iaf! Jag blir så jävla irreterad! Skönt att åka till tyskland och slippa idioten! Stackars emma bara som måste vara hemma med han!

Imorgon kommer veterinären till surprise så hoppas vi på att han kan säga någonting som gör oss klokare när det gäller hennes konstiga beteénde! Det känns verkligen som att det är någonting med henne som inte är som det ska! Min lilla älskling!

Nä nu ska jag försöka att göra någonting att äta! kram kram ha det bra

Måndag 2008-10-13

Jag fick en stegräknare av andreas igår och idag har jag gått 19375 steg hittils! Inte illa med tanke på att jag inte gick någon promenad på eftermiddagen alls! undrar hur många steg det blir en vanlig dag på jobbet då!

Du måste verkligen vara den mest konstiga person jag känner! hur man bara kan bete sig på det sättet som du gör! Jag förstår inte alls! Om du verkligen menar det som du skrev så skulle det inte vara så här som det är! jag förstår inte! Blir så förvirrad av dubbla budskap!

Kan verkligen inte sova! Gud det är så jävla jobbigt! speciellt när man ska till jobbet imorgon! :( Men har så mkt som händer just nu har så mkt att tänka på! Allt som bara går emot mig! Ingenting som kan få fungera! verkligen ingenting! Fattar inte varför det behöver vara så här! Och så undrar jag hur länge det bara kan hålla på? ska det aldrig sluta?  kommer inte orka! Tur att jag ska till tyskland då kanske jag kan glömma allt i de veckorna som jag är borta! Elelr oxå blir det tvärtom att jag bara kommer tänka på allt hela tiden! SUCK!

Söndag 2008-10-12

Idag har jag bakat bullar! Mums! sen har jag städat lägenheten för jag får gäster! Jag ska få pressenter! XD roligt roligt! Får se vad de har hittat på! jag trodde inte lägenheten kunde bli så fin som den nu är! eller ja sovrummet har jag inte hunnit städa men där stänger jag in katten så att inte lizzy (mormor och morfars hund) inte ska äta upp henne! :P

Nu är det bara en vecka kvar tills jag drar till tyskland! Jag är ganska peppad inför det men det är även lite jobbigt att åka! Med tanke på att det är så mkt som händer just nu! Och nu när surprise inte är som hon brukar! :( Vill ju inte åka iväg och veta att hon mår dåligt! Ska se om det kan komma en vet och titta på henne!
Sen är det lite osäkert hur många hästar som kommer åka med! Tre tkr jag är lagom vill inte att det ska bli färre för då kommer jag inte ha någe att göra! :( men det beror på dandy mannen om han sköter sig eller ej! :P den lilla buspojken!

Men nu kommer mina gäster ha det bra kram kram

Lördag 2008-10-11

Idag har jag inte gjort mkt! har mest slappat!
Men jag var och handlade på willys så nu är jag 700kr fattigare! :( Fattar inte att det ska vara så dyrt att handla mat! jag fick liksom inte mkt alls för de pengarna!

Nu ska jag ner till stallet! Ska rida surprise och se om det känns konstigt! Hon har nämnligen legat ner i hagen i två dagar nu och det brukar hon alldrig göra när hon står inne på nätterna så jag är lite orolig för henne! Hon visat ingen hällta när hon rör sig eller så! Jag fuderar på om det är den där jäkla bakterien som hon har haft i kroppen tidigare! Den kan vandra i flera år i kroppen och bilda bölder lite här och var sa vet. sist när vi var inne! Och nu är har hon som en vätskefyllnad framför juvret (villket hon hade för två år sen och då blev det världens infektion och de sprack och var inte alls trevligt) så ska se om jag kan få en vet att titta på det i veckan! Vill inte att det ska hända någonting när jag är i tyskland blir inte så kul för emma då! :(
Men nu hoppas jag att det inte är någon fara!

jag har hittat en häst som jag verkligen vill ha! det bara står amelie på den! Det är en fullblodsvalack som är född 2001! Skimmel! har inte gjort så mkt! men det är inget hinder det är ju bara kul att få bygga upp hästen själv! och hon som säljer vill inte direkt ha ett överpris för han! Tänk om jag bara hade pengar och inte skulle åka till tyskland just nu! :( SUCK!  men men man kan inte få allt som man vill ha här i livet!

Jag har svårt att säga om det är dig jag menar med mitt inlägg igår! Eftersom du kommenterar anonymt så vet ju inte riktigt vem du är! :P
'
Puss och kram

Fredag 2008-10-10

Idag fyller jag 19år!
Har fått en jätte god tårta av emma! Den människan är verkligen duktig på att göra tårtor! ja på att baka allt förresten! Men hon har ju utbildning på det så det är ju inte så konstigt!
Sen har jag fått en jätte fin ljuslykta Av Caroline ( min chef), Annika (carolines mamma) och Brutus (carolines hund).
sen så väntar jag på att få min pressent av emma! får se vad det blir!

Jag förstår inte hur en människa kan vara så konstig som du är! Först berätta en sak och sen bara total dissa en! Hur kan man bara! Men ja ja är det så du vill ha det så... Men nu orkar inte jag mer! Ska fan inte ta kontakt med dig den här gången!!! Orkar inte bli besviken igen!

Måndag 2008-10-06

idag har jag varit trött hela dagen! Men det är inte så konstigt med tanke på att jag bara sovit typ 2 timmar inatt! Men så är det ibland! Jag hade väl för mkt att tänka på! Villket jag forfarande har! Hoppas bara på att jag kommer kunna sova inatt!
Annars vet jag inte hur detta kommer att sluta! :P
Emma och jag har varit helt crazy idag på jobbet! och efter jobbet skulle vi jobba våra hästar! Det slutade med att emma låg på 3 schabrak på stallgången och jag satt i torken/ solariet och så bara skrattade vi i minst en timme! Sen gick vi in i fikarummet och åt lite hallonkaka och la oss i skinsofforna och fortsatte att skratta! Ja vi skrattade åt verkligen allt! fattar inte att man kan ha så roligt!
Undrar vad jag skulle göra utan emma här? anntagligen ha piss tråkigt! ;) och nu när jag ska till tyskland hur ska jag klara mig i min ensamhet! I tre hela veckor! Jaja det går väl!
får bara hoppas att det inte händer någe tråkigt här hemma när jag inte är hemma! :( men det ska det väl inte göra!

puss och kram


Söndag 2008-10-05

idag har jag varit hemma hos pappa och firat han! Gubben har ju blivit 48år! Tänka sig vad tiden går!
Så fick jag mat där, det var gott gott! Inte ofta man får ordentlig mat! Jag fick kött gryta med potatis och gelé!
Sen bar det av mot farfar och farmor! Där vi åt tårta! Den var oxå god!

Men vad hemskt det var att se farfar! Han som alltid har varit så pigg och fräch jämt! Han har bara tynat bort villket var väldigt jobbigt att se! men vi får hoppas att vi får ha han i livet ett tag till! Bara han inte lider så..

Nästa helg ska jag ner till Tullstorp till jan brink! Där det blir träning och jag är med som hästskötare! Så vi får se hur det blir på min födelsedag om jag får fira den här hemma eller i lastbilen påväg till skåne! :P

Men nu ska jag titta lite på tv ha det bra! Kram kram

Torsdag 2008-10-02

Då har jag äntligen fått mitt eget internet, tv och telefon! Det har bara tagit 8 hela veckor för telia att fixa det! Jag fattar inte att de inte har Skickat ut en tekniker innan! För det som var felet var att sladden från mitt teleuttag till lilla skåpet på huset inte var ihopkopplade! inte konstigt att det inte fungerade!  Men nu är det fixat iaf! Så nu ska pappa börja diskutera kompensation med en gubbe från telia så får vi se vad det blir!

Sen har Linda varit ute och behandlat surprise! Hon satte lite nålar och knäckte till några kotor! Sen var hon sne men det blev mkt bättre när hon var färdig! Så nu börjar jobbet med surprise med massage varje dag och så skulle hon longeras ungefär 3gånger i veckan och ridas de andra så mkt jag hinner så får vi hoppas att hon blir mkt bättre!

Imorgon blir det middag med emma och linda här hemma hos mig! Ska sitta och dricka gott och lite mat blir det oxå. Sen blir det väl lite skitsnack. Sen får vi se om det blir krogen efter det! ;)

Men nu ska jag hämta lite glass och titta på idol!

Puss och kram

RSS 2.0