Söndag 2008-11-30

Idag är det första advent! Tänk vad det här året har gått fort men endå väldigt långsamt! Dock är det en månad kvar av året och mkt kan hända!

Jag börjar december med att åka och hämta min nya häst! Gud jag är så glad och hoppas att det kommer att bli bra!
det är ett halvblod/fullblod efter non stop R, född 2002, fux sto!
Surprise kommer att åka till min moster och vara skogshäst där! Det kommer bli mkt bra hoppas jag!

Idag har jag inte gjort så mkt! Var nere i stallet imorse och släppte ut toya och surprise, sen mockade jag och fixade foder! Pratade lite med tina och emmy. sen åkte jag hem och tråkade framför datan och tvn! sen tog jag in hästarna och åkte hem till mariefred där jag grattade mamma, och fick fika och mat!

Och nu sítter jag och tittar på sändningar från globen!

Lördag 2008-11-29

Idag är det mammas födelsedag så grattis till henne! Dock är hon i göteborg så jag kan inte åka och gratta henne idag!
Den här dagen har varit tråkig än så länge! det enda jag har gjort är släppt ut hästarna och sen städat och det är skittråkigt men det är roligt när det är klart.
Snart ska jag ta en promenad ner till stallet och mocka och ta in hästarna! Sen så kommer det ett litet föl oxå som carro har köpt! Den är efter dandy så det är lite roligt! Så gulligt att ha lite små hästar i stallet!

Har kännt mig allmänt glad idag även om jag har haft tråkigt! Har inte tänkt på alla tråkigheter som finns omkring mig! orkar inte tänka på det just nu! Jag försöker bara att blicka frammåt och att allt kommer att lösa sig! Även om jag vet att det inte kommer att bli så! Men tänker så iaf det blir mkt lättare då! Har varit så nere den sista tiden och  jag orkar inte med det! Som tur är har jag emma vet inte vad ja skulle gjort utan henne. Det har varit så skönt när hon har bott här inne hos mig och man har sluppit vara själv på kvällarna. Och bara det att ha någon att prata med när man behöver det och att hon alltid lyssnar det är så skönt att veta! jag hade nog inte tyckt det varit så roligt att jobba om inte emma hade varit där heller. Gud våra dagar på jobbet ´består till det mesta av skratt och skämt! Även om vi har lite attetydsproblem ibland, men vem har inte det! : P

Jag har bestämt mig för att börja ett nytt liv! Jag ska börja träna (eller försöka iaf) så jag har någe att göra efter jobbet! Sen kommer det bli lite bättre mat än vad som har ätits de senaste veckorna! Får se hur jag lyckas! : P

Nä nu ska jag fortsätta städa lite! ha det bra alla som orkar läsa!

Torsdag 2008-11-27

Oj nu var det länge sen jag skrev! mkt som har hänt men inte mkt att nämna!
Har varit lite mkt på jobbet den sista tiden! Det ahr blivit ändrat i stallet och det är bara jag och emma som jobbar så det blir stressiga dagar så man är helt slut när man kommer hem! Hela veckan har jag somnat till vänner varje dag! : P men man vänjes sig väl med högt tempo snart hoppas jag iaf!

Nu är det nästan klart att jag har köpt en ny häst! :D verätter mer om hästen när jag vet att det är helt klart!
det kommer bli jobbigt att länma surprise men jag vet att hon kommer få det mkt bättre och jag kommer fortfarande äga henne så det är ju inte helt slut för våran del! Men jag tror att det här kommer bli den bästa lösningen för både mig och surprise! Jag känner att jag måste ha ett mål för att kunna tycka att det är roligt att rida och det kommer jag kunna göra med den nya hästen! Kommer kunna träna i både hoppning och dressyr och förhoppningsvis tävla också.

vad har mer hänt? hm... jag kommer snart att få bo själv igen. Emmas lägenhet är färdigrenoverad. det kommer bli tomt utan henne men vi bor ju vägg i vägg så det är inte så svårt att hälsa på efter jobbet : P.

Gud vad jag saknar endel människor från vreta! Vi bara måste ses snart jag kommer att dö annars tror jag, vi har ju inte träffats sen studenten och det är ju en evighet sen!!!! Nu är det ganska bra för jag jobbar inte helg längre så det är bara för er att höra av er så får vi hitta på någe!

Sen börjar jag få lite panik det är ju jul snart! Och jag vet inte vad jag ska ge bort för julklappar till allt trevligt folk jag känner! och sen har jag inte mkt pengar över heller så vi får se vad det blir för roligt/ billigt! Hörde på radion att årets julklapp är en upplevelse! Så alla får väl typ en helg hemma hos mig så får dom typ städa och sånt där tråkiga grejer! : P haha vad snäll och omtänksam jag är!

Fredag 2008-11-14

Lön Idag! weee!!!!
Så nu är jag äntligen skuldfri!!! Ska börja spara till min nya häst nu! : D

Tänk att livet kan kännas så förjävligt! Det trodde jag inte!
Nu ska jag dränka alla tankar i vin tillsammans med emma! Ha det bra alla glada

Tisdag 2008-11-11

Hej nu var det ett tag sen jag skrev! detta beror på att jag har varit i tysklande med Caroline och hästarna!
Tiden där nere har gått väldigt fort men endå väldigt långsamt!
Jag har inte haft speciellt mkt att göra när jag bara hade tre hästar med mig men det har varit ganska skönt att kunna ta det lite lugnt, kunnat kolla på bra träning (dock på tyska och jag kúnde inte ett ord tyska när jag kom ner).
Första veckan så fungerade inte tvn i lastbilen och inte värmen så det var lite kallt och tråkigt att bo i den då! Sen fixade thomas värmen och så åkte carro och köpte en tv åt mig! Så var jag roade mig med de andra två veckorna var att titta på alla vänner avsnitt på min lediga tid! XD så nu är alla avsnitt sedda!

Stallet därnere var en stor besvikelse! Jag visste dock att inredningen inte var i det bästa skicket men det var värre än jag tänkte mig! Det var oxå tråkigt att se hur hästarna var så avtrubbade och deppiga! Det var ingen som visade livsglädje förutom våra tre! Det är skrämmande att det står hästar som är värda miljoner i det stallet! Skitig utrustning, inte mkt som var helt av den utrustning som hästarna hade (dock var kandar och sadlar hela) Standarden i tyskland är inte alls som den i sverige. man är verkligtn bortskämd här hemma!

Resan hem blev inte riktigt som planerad! Richi fick vara kvar i tyskland för han ska säljas! : ( Men doris och dandy fick följa med hem! : )
Vi lastade Doris kl 5 och sen åkte vi till stallet där dandy stog och skullr hämta upp han! Kommer fram och ska öppna stalldörren, men då var den låst! SUCK! Och vi får inte tag på han som äger stallet! Så vi fick vänta i två timmar på att han kom! Sen lasta Dandy! Och börja den långa resan till helsingborg! Resan tog från kl. 5-19.30! Så både jag, conny och hästarna var väldigt trötta när vi väl kom fram!
Sen igår fortsatte vi från helsingborg till Ericsberg! Och jag säger bara "gud så skönt att vara hemma!!!"

Träffade en svensk nere i tyskland som jobbade i Hubertus stall! Hon var grymt rolig! haha Tror inte jag hade klarat mig i stallet om hon inte hade varit där! Pga min taskiga engelska och usla tyska! : P Och hoppas hon tar bara hand om Richi nu men det kommer hon att göra!  

Dock har jag fått jätte tråkiga nyheter! Och jag känner bara att jag orkar inte med att alla i min närhet ska bli sjuka!!!! Speciellt inte du mamma! Du betyder förmkt för mig!!!! JAG VILL INTE ATT DET ÄR NÅGE ALLVARLIGT!!!!!

Nä nu ska jag ner till min häst och rida lite! Måste igång med henne nu! : D

kram kram 

RSS 2.0