Onsdag 2009-08-26

Oj oj oj, Det går inte någe bra med att uppdatera bloggen men men

Ja vad har hänt sen i söndags. hmm
Måndag blev det till att stiga upp runt 7 nån gång för att sedan bege sig kl halv 8 till arlanda. Skulle köra emma till planet till miami! (jag hade inte råd att åka med) Först tog vi ante (min bil) för att sedan byta bil hemma hos pappa och mamma till pappas bil. (min går inte riktigt att lita på :P) Sen gick bilresan bra, lite läskigt att köra genom sthlm även om det var motorväg men bäst som jag är så gick det alldeles utmärkt :D Sen vad det ju lite tråkigt att lämna emma, jag ville ju egentligen med (men det är en hemlis).
Fick ett sms kl typ 3 på tisdagmorgonen att hon kommit fram som hon skulle! :)
Det va inte så mkt mer som hände på måndagen, utom att vi åt middag hos mina föräldrar.

Tisdag
Hände inte så mkt på dagen. Men på em red jag och madde i ridhuset. Jag på dressyrhästen Myrten och madde på os hästen i haggång TOYA :)
Det gick ganska så bra för mig och myrten. Red på kandar men fick inte riktigt till formen tyckte jag.
Det gick bra för madde och toya oxå, Toya är inte den lättaste hästen...
Sen löshoppade vi Flower. Hon va jätte duktig. Hoppade 110 med marginal. :) Ville inte höja mer med tanke på att hon inte är igång än :)

Onsdag
Gjorde inte så mkt på dagen :P
Men på em red jag lektion på myrten för carro!
Det gick jätte bra. Tränade på saker som ingår i medelsvår dressyr. :)
Carro tyckte att min sits hade blivit bättre och att jag kom åt myrten mkt bättre nu :) Alltid roligt att höra att man gör rätt och är på rätt väg :)
Länkar film här nere om det är någon som vill titta :)

Sen efter dressyrpasset gav jag och madde oss ut på det feta Fuxarna :P Jag på toya och madde på Flower! Det gick bra, förutom att flower den lilla olycksfågeln lyckades snubbla så hon skrapade upp framknäna och Mulen! :( men inge allvarligt men det är bara så typiskt henne!

Filmerna på mig och Myrten
Trav, öppna och sluta
http://www.youtube.com/watch?v=Iyc_RSpZ8h0

Galopp, Slutor
http://www.youtube.com/watch?v=yRiSy0lnLt4

Nu ska jag sova! Ha det bäst

Söndag 2009-08-23

Ja det här med att blogga gick ju bra! :P
Okej ska försöka berätta vad som har hänt då! :D

Fredag:
Hade en ganska slapp dag med bara lite städning och handla mat. Sen efter kl 16 red jag och emma ut på våra fuxar. Flower va betydligt piggare än dagen innan! :P
Sen när vi va klara i stallet så åkte jag in till stan och hämtade min vän madde. När vi kom hem va det prat och mat som gällde, tittade även på någon konstig film som jag inte kommer ihåg vad den handlade om! :P

Lördag.
Åkte jag emma och madde till E-tuna och Shoppade lite :)
på kvällen blev det god mat och efterrätt :D Sen Bar det av till katrineholm för att släppa loss lite på krogen.
Blev en mkt lyckad kväll tkr jag!
Många roliga sms blev det oxå haha

Söndag
Ren slappis dag, lite bakis men inte så farligt.
Madde och jag red ut på Flower och toya. det gick bra och hästarna verkade gilla turen.
Nu i kväll blir det film och äta kladdkaka med hallon i :D

Ha det gött Puss och kram

Torsdag 2009-08-20

Idag är det 7månader sen farfar lämnade oss, så jag har kännt mig lite depp. Tänk att en person kan betyda så mkt även om den inte finns vid ens sida...

Idag har jag inte gjort så mkt förutum ridit två hästar.
Red Myrten på kandar för första gången (myrten har gått på kandar ett X antal gånger men första gången jag red henne på det) Det gick förvånansvärt bra faktist. Gjorde öppna och sluta i trav och galopp. Sen byten i var 3:e och vart annat. Mkt nöjd med min ridning idag. :)
Sen kom emma ner med mat till stallet så vi satt ute i skuggan och åt (kallt som attan). Sen skrittade vi ut på våra söta Fuxar barbacka. Mysig tur. Flower va jätte trött i kroppen efter hennes behandling igår.. Skruttan..

Nu ska jag bege mig ner till tvn och kolla om det finns någe intressant att titta på...

Kram kram

Onsdag 2009-08-19

Tänkte ta upp bloggandet nu igen när jag har semester.
Som sagt i måndags började min semester på tre veckor.
Känns mkt skönt att bara kunna göra vad man vill.
Skulle åkt två veckor till miami med emma men det blev tyvärr inte så utan emma åker själv. Jag har inte riktigt råd och sen har jag ju två katter och en häst att ta hand om här på ericsberg och det är inte alltid lätt att hitta kattvakt i 2 veckor...
Men nu när jag har semester så har jag äntligen chansen att komma igång med flower.
Har tyckt senaste tiden när jag ridit flower att hon har kännts väldigt spänd mot vad hon gjort innan, så idag hade jag linda (hästmassör) ute och tittade på flower. Hon hittade låsningar i ländryggen och i nacken, så nu har jag lite att jobba med och massera på flower :) men nu är det bara att fortsätta med ridningen och bantningen för det behövs verkligen på henne :P

Sen jag skrev sist så har jag flyttat till en större lägenhet med katterna, där jag även bor ihop med emma (min bästa vän och arbetskamrat och även nu sambo :P) Katterna stortrivs och jag oxå, känns lite mer som hemma med ett hus (eller det är ett halvt hus som vi har som vårat men endå) och trädgård :)

det var allt för nu men ska försöka att skriva så mkt som möjligt nu när jag har tid! :)
Kram på er

RSS 2.0