Lördag 2009-01-31

Du fick mig att skratta när jag helst ville gråta,
Du fick mig att le när kinderna var våta,
Vissa sviker andra bedrar, men vissa personer finns alltid kvar,
Tack för att du finns,
Tack för det du gör,
Tack för att du lyssnar på mig när ingen annan hör,
Du har hjälpt mig att klara allt som är svårt,
Du har lärt mig att skratta åt det som är hårt,
Du är det mest underbara jag har, och jag hoppas att jag alltid har dig kvar!


Måndag 2009-01-26

Förra veckan var bara hemsk! Vill bara radera den! Går det? men den har endå kommit med ettpar bra saker också. Det hemska/jobbiga som hände var
*Tisdag - Farfar lämnade oss.
                - Hade en grymt stressig dag på jobbet! Var till och med så att jag funderade på att bara lämna allt och åka hem

*Onsdag - Ytterligare en stressig dag på jobbet!

* Torsdag - Hade veterinären ute och konstaterade att hästarna hade fått ringorm (vilket ja har sagt länge men ingen har velat tro mig) jobbade över med 2.5h.

* Fredag - Allt saneringsarbete av stall och grejer p.g.a. Ringormen. Jobbade över ca 3,5h Upptäckte att flower också har fått ringorm!

*Lördag - fick jobba på morgonen för att hjälpa emmy lite.

* Söndag - Madde åkte hem! : (

Det bra/roliga som hände i veckan var
* Tisdag - Mammas operation gick bra

* Fredag - Hade lina söderberg en hästmassör ute till Flower och hon hittade inga strörre fel och tyckte det var en jättefin häst jag hade köpt och sa att det var lite mer att jobba med än surprise. Madde kom och hälsade på! : )

* Lördag - Madde var här!

Söndag - Madde var här!

Tisdag 2009-01-20

Kom nyss hem från stallet där jag har setat i Flowers box i en timme och bara gråtit! Hon var så otroligt söt och la huvudet i mitt knä och buffade lite lätt! Hon undrade nog varför jag satt i hennes box och varför jag var så lessen!

Tisdag 2009-01-20

Idag har jag kännt en kostig kännsla hela dagen! En kännsla som är svår att beskriva. En blandning mellan sorg, lättnad och längtan! Har varit på bristningsgränsen att börja gråta för minsta lilla hela dagen! Och med tanke på att det har varit ytterligare en jobbig dag på jobbet så var det många gånger jag var påväg att börja gråta! När arbetsdagen var slut så åkte jag hem och satte mig vid datan en stund sen ringde hemtelefonen men jag hade en konstig kännsla av att det skulle vara någe tråkigt som skulle ljuda i luren så jag svarade inte, då ringde det på mobilen och det var pappa! Då visste jag långt innom mig vad han skulle säga! Och jag hade rätt! Farfar hade nu lämnat våran vackra/orättvisa värld. Det hade gått smidigt och han hade bara somnat in. Nu förstår jag vad det är jag har kännt hela dagen, jag hade på känn att det var idag som han skulle lämna oss när jag vaknade imorse. 
R.I.P Farfar Arne Lilja <3 du kommer alltid finnas i mina tankar!

Idag opereras mamma oxå! Så jag har varit orolig för henne oxå idag. har inte hört någe om hur operationen har gått men det är inte klar än så det är inte så konstigt! Operationen har hållt på sen 9 i morse och beräknades avsluta kl 20. Hoppas allt har gått bra! Vill inte ha mer tråkiga besked! Och vill framförallt att mamma ska bli bra! 
Tänker på dig Mamma!

Måndag 2009-01-18

Pratade med pappa förut och han sa att det inte är någe bra med farfar! :´( Nu är det nog de sista krutet som går åt för han! Förstår endå inte att han kan vara så stark och inte ge upp... Med all den cancern och sen stroken, det är nog inte många som skulle leva så många dagar som han endå har gjort! Snacka om att verkligen kämpa! Gud vad jag kommer att sakna honnom när han går bort sen!
Det är inte mkt sjukdommar eller folk som har gått bort i vår familj. Men nu verkar det som att allt ska komma innom kort tid! Det gör ju inte det hela mkt lättare utan snarare värre!
Imorgon ska mamma läggas in på sjukhuset och på tisdag är det operation för henne! Hoppas allt kommer att gå bra! Men det tror jag att det kommer göra! älskar dig mamma <3



Ibland känns det som att man är så ensam!!!

Söndag 2009-01-18

Helgen har varit grymt rolig! jag trodde inte att jag skulle kunna släppa alla tråkigheter! Men det kunde jag!
Festen hos johan var först ganska tråkig men mot slutet började det bli trevlig när folk pratade lite mer och släppte loss lite! :P Mkt trevliga männsikor och de var roliga framför allt! Det måste vi göra om nån gång emma!
Sen idag åkte vi hem till min föräldrar och fick mat sen bytte vi bil så jag fick tillbaka ante idag! : ) Nu har jag tittat på hästhoppningen och ska nog återgå till soffan och glo lite på tv.

Jag vill tacka alla vänner som stöttar mig just nu! Att bara veta att ni bryr er gör allt så mkt lättare! Saknar er alla! Vill att allt ska bli som förut när man kunde ses varje dag (eller endel som man bara träffade ibland) när man visste att om det var någe så var det bara att gå till ens vänner och prata ur sig vad man nu hade som tyngde hjärtat!
Miss You All!!!! <3

Fredag 2009-01-16

idag har jag varit hos farfar på sjukhuset! det var mkt blandade kännslor. När jag satte mig brevid honnom och tog hans hand och sa "det är din lilla prinsessa som håller din hand farfar" så kramade han min hand hårt. Och när jag och pappa skulle gå så sa pappa "nu ska jag anders åka hem till mariefred och din prinsessa amelie ska åka till sitt slott i katrineholm" så nickade farfar. Jag hade nästan åkt hela vägen hem men när jag kom till katrineholm kunde jag inte hålla det inne längre så det brast, satt och grät hela vägen hem i bilen, kunde knappt köra. Jag insåg att idag var kanske den sista gången jag såg honnom i liv, sista gången jag fick röra honnom då han är varm, sista gången det känns så hemskt! Vad ska prinsessan göra utan sin farfar? Jag kan inte sluta gråta! Kan inte tänka tanken att jag kanske aldrig mer kan få höra han säga "min lilla prinsessa", aldrig mer få en varm kram av han, Aldrig mer se honnom i liv! det känns så konstigt att tänka den tanken att aldrig mer se han i liv!


Söndag 2009-01-11

Vaknade i morse av att tårarna bara strömmade, hade kännslan av att farfar inte var vid liv längre! Det var så hemskt det vill jag aldrig mer vara med om, tyvärr så kommer det ju vara så nån gång, men vill inte att det ska vara så nu! Pappa ringde och berättade att det hade blivit sämre under natten och att farfar fått problem med andningen. pappa är där nu och farfar bara sover hela tiden. Gud det känns bara så hemskt orkar inte med det! Vill inte att denna underbara människa ska frösvinna ur mitt liv!

Sen blir jag så arg på sjukvården! Farfar kom in på akuten med en stroke kl 14 typ och 12 timmar senare har han fått ett rum på en avdelning. Vart är sjukvården påväg! Är det bara för att det är en gamal människa och dom ska ju ändå dö snart så det är inte så viktigt eller vadå`? okej de hade mkt på akuten och nu vet ju inte jag vad det var för andra skador eller sjukdommar på de andra människorna men jag tkr endå att det är jävligt dåligt!

Lördag 2009-01-10

Oj oj oj nu var det verkligen länge sen jag skrev någonting här!
Så det här blir första inlägget för 2009!
det är mkt som har hänt men orkar inte med att berätta allt! det som har hänt med hästen under tiden hon har varit hos mig finns att läsa om på www.nogg.se/AmelieLilja

Idag har min farfar fått en stroke! :`( Det kom lite av en chock för mig! Nog för att jag vet att han är dålig och så men det var inte vad jag hade väntat mig! Hade hoppats på en bra start på det här året och hoppas på att det inte går åt fanders med han! Vill inte att han ska försvinna ur mitt liv! Vill verkligen inte det! vet att jag har skrivit det förut men... 

Den 20de ska mamma opereras så då får ni hålla tummarna för henne! för henne får det inte heller hända någe med! Hon betyder enormt mkt och vill inte förlora henne!!  

RSS 2.0