Tisdag 2008-09-30

ja då är den här månaden snart slut! Hela månaden har inte varit så roligt! det har blivit många tråkiga besked, många tråkiga ändringar. Sen har det ju inte gått så bra för mig de senaste 2veckorna men det får vi hoppas att den trenden tar slut nu när det blir oktober månad!
Ja det som jag vet kommer hända undet oktober månad är:
* 4oktober fyller pappa år!
*4oktober säga hej till Kalle! :P
*10 oktober fyller jag år!
*18oktober kommer jag att åka till tyskland i tre veckor!
*25oktober mormor fyller år!
*30oktober Andreas fyller år!

Ja det är det som jag vet nu! ser ju mkt intressant ut! :P

Måndag 2008-09-29

Orkar snart inte mer! allt bara är emot mig! Ingenting kan få gå som jag vill i livet! INGENTING!!! hatar det!

Söndag 2008-09-28

Ja helgen her inte varit roligt! Har jobbat trots att jag har haft hjärnskakning och as ont i nacke och rygg! men sånt är livet! nu är det en vecka med jobb sen är jag ledig i helgen och då får vi se vad jag hittar på! Pappa fyller år på lördag och han ville att jag skulle komma och gratta han men en riktigt dyr och fin pressent! Undrar vad jag ska hitta ¨på :P ett par strumpor kanske! :P haha

imorgon kanske jag har mitt egna internett, tv och telefon! Om inte telia strular till det ytterligare men då jävlar kommer jag bli hysterisk! :P

Nä nu ska jag ner till stallet och fodra! ha det bra puss och kram

Fredag 2008-09-26

Idag har allt bara gått helt fel! Ingenting har gått rätt!
Dagen börjar helt okej med en trevlig skrittur på doris. sen började det går utför! men det vill jag inte gå in i detalj med! Sen skulle jag skritta Sidney en fyraåring, och den skritturen slutade med att jag ramlade av och har nu typ hjärskakning och as ont i hela ryggen och nacken! Kan knappt vrida på nacken märkte jag! Få jävla irreterande!!!

Jag har konstaterat att den här veckan bara har gått skit ingenting har gått bra! Fattar inte varför det ska vara så! varför kan ingenting gå bra? verkligen ingenting! jag blir så trött på det!

Fick höra av pappa att det är lite bättre med farfar! eller det var inte så "farligt" som vi trodde! men det är långtifrån bra; och det kommer det nog aldrig att bli! Så det är nog inte många veckor kvar med han! :( jag blir så lessen varje gång jag tänker på det!

Ja det var allt jag okar skriva idag! puss och kram

Torsdag 2008-09-25

Idag har jag varit ledig! Ganska skönt att bara slappa hela dagen. Jag har dock lite dåligt samvete för att jag inte har gjort någe speciellt! Jag har typ bara sovit eller tittat på tv! :P
Men jag var nere i stallet och red en sväng på surprise i solen! Vi skrittade bara en liten sväng eftersom att hon slog i huvudet för ett par dagar sen! Men det märktes ingen skillnad på henne hon bara pinnade på och var jätte glad!

Nu sitter jag här och tänker på Min farfar och undrar hur han har det! Pappa skulle in och träffa doktorerna och få höra hur läget är! på ett sätt vill jag veta men på ett annat så vill jag inte det! men det är så hemskt att se hur han bara har tynat bort de sista gångerna jag har täffat han! Det finns liksom inte mkt kvar av han! Men endå har han gjort sitt bästa för att dölja det för mig när jag varit där!  

Sen sitter jag och tänker på en annan person! en person som betyder väldigt mkt för mig som jag inte kan sluta tänka på! men jag vet inte vilken relation jag vill ha men den personen! Vet inte hur jag ska göra. Vill inte såra någon, vill inte gör någon besviken, vill inte ge fel signaler....

Nä nu kommer emma hem och vi ska äta glass och titta på idol så tack och hej! :P

Onsdag 2008-09-24

Dagen på jobbet har varit helt okej! Endel saker som har gått snett men det löste sig! Carro (min chef) är bortrest så vi sköter motionerinen av hästarna nu när hon är borta så idag har jag börjat dagen med en 30min promenad med Doris. Sen blev det mockning efter det medans emmy (en av mina jobbarkompisar) red Safir. Sen skrittade jag och Emma (min granne/jobbarkompis/vän) ut på Sidney (4år) och Filipin (3år). Det gick faktist jätte bra villket jag inte trodde! :P Sen på Em skrittade jag och Linda ut på Doris och rulle. Doris är väldigt het och jag fick hålla in henne ganska mkt för att linda och rulle skulle hinna med. Men på hemvägen ville hon knappt gå :P hon tkr det är så roligt att vara ute och jobba! haha
Sen var det inte mkt mer nämnvärt som hände på jobbet!

Surprise mår faktist bra med tanke på vad hon gjorde igår så imorgon ska vi ut och skritta en sväng. Men hon var lite tveksam när hon skulle ut ur stallet imorse, men sån är hon ju!

Nyss pratade jag med pappa och fick höra att det inte är så bra med min farfar. Jag kan inte fatta att snart så kommer han inte att finnas i mitt liv! Jag vill inte tänka mig det! Vill verkligen inte! Han har varit dålig länge men jag har alltid tänkt att han kommer att klara det! Han är så stark. Men nu när jag fick höra det med de orden som pappa sa så förstod jag att slutet är nära och jag som inte ens har hunnit hälsa på honnom på jätte länge! Jag har haft så mkt med jobb och flytt och hästen och tävlingar och träningar m.m. det finns inte någon ursäkt för att jag inte har tagit mig tiden´men det går inte att vrida tillbaka klockan tyvärr. Vill inte tänka på om jag inte hinner hälsa på han innan han försvinner kommer jag någonsin att kunna förlåta mig själv? Han har ställt upp så otroligt mkt! Lilla prinsessan vill inte förlora sin underbara farfar! Tänk allt som han har lärt mig, tänk alla sommrar jag har varit hos dem i deras sommarstuga, Tänk alla födelsedagar som han har varit där, tänk alla högtider, alla middagar, alla långa tal han brukar hålla. Jag kan inte tänka mig ett liv där han inte finns med! Visst alla ska väl gå bort någon gång man kan inte ha alla i livet för en evighet, men jag vill inte det! vill verkligen inte! 
 


Tisdag 2008-09-23

Idag ahr det varit en helt vanlig dag på jobbet förutom att Ratten (en häst i stallet) har lämnat oss. Som tur är så ska han till ett försäljningsstall i Danmark och har inte lämnat jorden förgott. Men det var sorgligt att säga hej då till han. Han har ju ändå funnits i stallet sen jag började.

Surprise har lyckats att göra det som hon brukar göra: Slå upp huvudet i boxöppningen och har nu två sår i skallen och antagligen en hjärnskakning! :( Jag blir så less på att hon alltid ska göra så! Men det är ju inte hennes fel att hon blev skrämd idag!
Igår var jag och surprise ute på en vall och galopperade med emma och toya. Det gick jätte bra och hästarna var jätte snälla och galopperade jätte fint! Men de bev lite trötta, dom har ju inte mkt till kondition hästarna. Men det var mkt roligt. 

Sen har det hänt en tråkig sak. Min farfar har hamnat på sjukhus nu igen. Han har cancer för er som inte vet det sen innan och behandlas för det. Men nu har han mkt lite vita blodkroppar och är därför mkt kännsllig och
blir lätt sjuk så man får knappt hälsa på han! Det är lite tråkigt för jag hade tänkt att jag skulle gjort det på torsdag när jag är ledig men nu blir det inte så. :( Jag vill ju hälsa på så snart som möjligt man vet ju inte när man inte har de kvar i livet! Jag vet inte vad jag skulle göra om han går bort. Han betyder så otroligt mkt för mig! men men man får ta en dag i taget. Känns så hemskt bara att ena dagen kan man ha de i livet medans andra är de borta, och det gäller alla människor och djur i livet.

Det var allt jag kan komma på! iaf som är värt att skriva! :P


Söndag 2008-09-21

Ja då har jag också skaffat blogg. får se hur mkt tid jag har för att skriva! :P
Jag har då inget eget internett pga det där jävla telia så jag lånar min granne/vän/arbetskamrats data.

Idag har jag sovit mest hela dagen. Sen har jag varit i stallet och ridit min lilla Surprise. Vi var ute på en vall och galopptränade. Ska försöka stärka galoppen då hon inte orkar så mkt.

I morgon är det jobb som står på schemat. ska bli skänt att få jobba igen. Har bara varit ledig i helgen men det är så tråkigt att vara hemma och inte ha någe att göra! Fast jag hade lite sällskap i helgen! Tack för det! Det får vi göra om! ;-)
 Var även hemma i mariefred en sväng igår! Fick lite mat och var ute och plockade svamp med pappa. Det var trevligt det!
Sen hälsade jag på min farmor (skulle blivit farfar också men han var på akuten så han var inte hemma) hon har blivit lite till åren min farmor, hon kom inte ens ihåg när jag fyller år länger :P men jag fick en flytt pressen av dem som är en jätte fin damsugare. Så nu ska jag väl kunna hålla rent och fin ti lägenheten :P
Nä nu ska jag vara social med emma att tag innan jag ska gå in till mig och sova! :P
Ha det bra alla som läser!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0