Söndag 2009-02-22

Oj nu var det länge sen jag uppdaterade igen!
Men som ni kanske förstår så har det varit mkt nu på sista tiden och jag har inte mått så bra!
Allt det här med att min farfar har lämnat jordelivet har tagit väldigt hårt på mig, fast det är ingen som riktigt har förstått det! Min farfar betydde otroligt mkt för mig, han har alltid funnits där för mig och har alltide förstått hur jag har kännt och hur jag har menat när jag pratar om hur jag har kännt och så. Det är få som har förstått det! Och nu när han är borta vet jag inte vem som jag kan vända mig till?
Jag har alltid varit farfars lilla prinsessa, Jag han aldrig fråga han varför just jag blev prinsessan!? jag har en tjej kusin på pappas sida varför var det inte hon som var prinsessan? Hon föddes ju före mig!!! Men han såg väl att jag behövde honnom och behövde känna mig viktig när ingen annnan förstod eller såg mig!? Det är så många saker som jag hade velat fråga dig innan du länmade oss, så många saker som jag hade velat säga!
Sista gången jag träffade dig låg du på sjukhuset och var inte alls som du brukade, det var så svårt att förstå att det verkligen var du som låg där i sängen! Vart var min glada, pigga och den livsglada kämpen som du alltid har varit? det var så hemskt, jag ville men kunde inte prata till dig som jag alltid har gjort. Men när du kramade min hand förstod jag att du visste att jag satt där vid din sida!
I onsdags var jag på begravningen. Det var så fint! Men kan inte fatta att du verkligen är borta! Men nu har jag fått ta farväl av dig en gång till! Först trodde jag att jag skulle kunna hålla tårarna inne men det gick inte! Jag kunde inte sluta gråta, jag ville inte förstå att du är borta! Sen var det så jobbigt att se att alla andra var så lessna! Det var en fin dag men mkt sorg i våra hjärtan. Våran Arne Lilja har lämnat oss och har lämnat stor Srog efter sig! Kommer alltid minnas dig som en kämpe och jag kommer alltid att se upp till dig!

Sen har min mamma genomgått en ganska stor operation. Detta var samma dag som farfar lämnade oss. Men det ser ganska bra ut och vi hoppas på att allt kommer att gå bra! Men det är jobbigt att se henne vara så orolig som hon är! och det är någe som jag verkligen förstår! Jag försöker att prata med henne varje dag så hon får höra om någe annat än att bara behöva gå hemma och tänka på allt som skulle kunna hända med henne! Älskar dig Mamma du är obeskrivlig!

Sen har vi haft jätte mkt på jobbet och massor med strul! Och det har inte gjort att jag har mått bättre! Att varje dag behöva jobba massor med övertid! Sen när man får lönen så har man inte fått ett ända öre utöver den vanliga månadslönen! Då har man jobbat som jag vet inte vad, Så kan man inte ens få ut det i pengar. Visst kan jag ta ut det i ledighet men Chefen har inte sagt ett enda ord om att jag har 28h innestående komp. Det tycker jag är lite smått dålig stil!! det är tacken för att man inte bara går hem kl 16.00 och lämnar det som är kvar, men det är kanske det man sak göra för att människan ska fatta? Någon som har någe tips på vad man kan göra? Ska försöka få ett snack med henne imorgon men försökte hela förra veckan utan resultat!

Nä nu ska jag nog sluta skriva innan jag kommer på mer att klaga på!

Onsdag 2009-02-11

Idag brast det för mig på jobbet! Caroline frågade hur det egentligen var med mig! jag kunde bara inte spela med och säga att allt är bra. Utan började gråta och kunde inte sluta! Kändes så fel att stå och gråta i ridhuset när det var folk där! Hon kramade om mig och frågade om jag verkligen inte skulle ta ledigt ett tag. Men om jag skulle göra det kommer jag bara må ännu sämre! Sen kunde jag inte sluta gråta när jag gick där ifrån. Så när jag kommer in i stallet så kom emma fram och sa "men gråter du gumman" så kramade hon om mig och sa att allt kommer att lösa sig. Gud vad skulle jag göra utan dig emma? Du är en san vän du! Finns alltid där när jag behöver dig!  Sen skrittade jag ut safir. och det blev mest gråt för min del. Det är bra att man sitter och gråter på en häst man aldrig har ridit förut och som är väldigt speciell! : P Typiskt mig! Och sen vid dagens slut så ska jag hämta in Toya och Flower. Tror ni inte att flower Har gjort sig illa då. Jo så klart. Två fina brodd tramp på vänster fram och vänster bak! Suck vi ska tydligen aldrig komma igång. Så nu är emma och köper boots och skydd så kommer hon få ha det i hagen framöver!


Måndag 2009-02-09

Igår var jag glad! Idag är jag lessen frustrerad allmänt sårbar! ska gå och dra täcket över huvudet och hoppas på att morgondagen blir bättre!

Söndag 2008-02-08

Oj vad jag är dålig på att blogg nu för tiden! :P men får skylla på att det har varit alldeles för mkt! har varit helt slut, har bara jobbat och sovit (och gråtit) typ!
Men nu börjar det bli lite lugnare hoppas jag! Jag börjar känna att jag kan hantera allt som har hänt och kan kontrollera mina kännslor. visst brister det ibland, men behöver inte gå och vara orolig och ovetandes hela tiden och känna att jag kommer börja gråta vilken sekund som hellst bara någon öppnar munnen och säger någe olämpligt!

Idag har jag varit i mariefred och hälsat på mamma, pappa var inte hemma utan var och kollade på hockey (sverige - finland) så fick inte träffa han..
Igår fick flower springa lite i ridhuset vilket hon tyckte var väldigt roligt! :) hon kommer få göra det ett tag framöver tills hennes äckel sår har läkt vid sadelgjords läget!

Nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon!
Ha det bra

RSS 2.0