Tisdag 2008-12-16

När man trodde att det inte kunde bli värre så blir det de... Mkt värre! Hur länge ska man orka?
Varför är det alltid jag som ska ta upp telefonen och ringa? varför ska folk snacka bakom ryggen varför, varför, varför???

Vill bara att det här året ska ta slut och att nästa ska bli mkt mkt mkt bättre! Men det är ju inte så svårt att bli bättre än detta helvettes år!!!!!

Söndag 2008-12-14

Kan man inte bara göra som björnarna och gå i ide fast alldrig komma fram till våren utan bara försvinna för alltid?

Fan vad klantig jag är!!!

Helvette! Kom precis på att jag glömde ställa fram flowers kvälls och morgon mat! Hur kan man bara vara så dum att man glömmer det? stackars lilla häst!!!

Lördag 2008-12-13

Idag har jag försökt att städa lite, men det ahr inte gått så bra för jag somnade framför tvn :P så typiskt mig!
Men nu har jag precis kommit hem från stallet där jag red flower idag. Hon var jätte duktig! Vi skrittade och travade lite i ridhuset, Hon var väldigt pigg men ville endå inte gå fram riktigt! Men det löste sig på slutet. Jag är otroligt nöjd med henne iaf. Med tanke på att det bara var 4e gången hon var i ridhuset. Hon har även fått flytta in i stora stallet nu och hon trivs jätte bra. Tror att hon känner sig mer som hemma där med mkt hästar runt omkring henne. Hon stog även i solariet en stund idag och hon bara accepterade det med en gång! Hon är så otroligt cool min lilla plutta!

Nu ska jag försöka hitta på någon mat! Någon som har någe matförslag? jag har brist på matförslag! : (


Torsdag 2008-12-11

Idag har jag varit ledig från jobbet för jag skulle till tandläkaren i mariefred. Tandläkarbessöket var totalt meningslöst för jag hade inte tandsten som den andra tandläkaren påstod... Har dom ingen utbildning eller??? men men jag fick lite ärenden gjorda i strängnäs. Först innan tandläkaren åkte jag till mamma på turistbyrån och hälsade på en stund. Sen efter tandläkaren så åkte jag till mormor och morfar och satt där och pratade i 4h. Mkt trevligt var det! Sen vidare ner till stan för att hälsa på farfar och farmor. Där fick jag lite mat och fika och vi satt och pratade i 5h tror jag! Mkt trevlig att träffa lite gamlingar! Man vet ju tyvärr inte hur länge man har dom i livet! : ( Farfar såg lite piggare ut än förra gången jag var där. Och han pratade på och berättade historier från när han var yngre och det är alltid roligt att höra. han har så roliga hästhistorier varje gång man kommer dit.
Ja det är hur min dag idag har sett ut...

Flower sköter sig mkt bra. Dock tycker hon att det är lite ensamt att bara ha toya som sällskap men hoppas vi kan flytta in de i stora stallet snart.
Hon är så skön flower fösta gången hon var i ridhuset så var hon lite uppspelt första tio min sen helt cool. Dock tycker hon att speglarna är lite läskiga det är ju en konstig häst där som följer efter henne tkr hon. XD hon har även varit inne i spolspiltan och badat och spolat fötterna och det var inga problem alls.
Det känns så skönt att ha en häst som är så okomplicerad. så snart ska vi sätta igång och rida så får vi se hur det går! :D

Sen finns det en människa i mitt liv som jag bara vill att du ska lämna mig ifred men du verkar inte fatta det!!!! SUCK säger jag bara! Det värsta är att jag blir så arg och rädd på/för dig... vet inte vad jag ska ta mig till.... Dock kommer inte du att läsa det här inlägget det vet jag så ni som läser behöver inte ta åt er...

Sen finns det en människa som har sårat mig enormt mkt men du är nog inte medveten om det. Och det som känns så jobbigt är att du betyder så mkt för mig men jag kan inte förklara på villket sätt. Jag vill ha dig i mitt liv men jag vill inte ha mer problem än vad jag redan har och jag vet inte om du kommer att såra mig igen, jag är rädd för att du gör det!? vet inte vad jag ska göra... det känns som att jag redan blivit sviken så många gånger av så många olika personer att jag inte kan lita på någon mer.. känns som att jag bara vill bo för mig själv och inte ha kontakt med någon, för jag är så förbannat trött på att bli sviken och att alla missförstår mig, eller tolkar saker på sätt som inte ens är sanna. Att säga saker till mig som verkligen sårar och sen kommer det ett "förlåt det var inte så jag menade" men om man har sagt det så borde de tankarna ändå finnas hos denna människa som har kläckt ur sig det..
Jag vet att jag inte är det perfekta människan jag är långt därifrån men jag är medveten om det. Jag försöker att bara säga saker som jag menar eller saker jag kan hålla... (förlåt christin att jag inte har ring dig som jag sa... men det har bara varit för mkt de senaste veckorna. Jag har grymt dålig samvete för att jag inte har ringt men en dag kommer jag ringa jag lovar)
hela det här året skulle jag bara vilja radera.. Allt har bara gått fel och massor av tråkiga saker har hänt... det finns bara få tillfällen som har varit bra men de går att räkna på min ena hand tror jag... det bara är för mkt och det sista som har hänt fick bägaren att rinna över tror jag, det som känns jobbig är att året inte är slut än och det kanske finns ett tråkig besked som kommer att komma innan året är slut... det är bara hoppas på att det inte är som jag fasar över att det är..

jag får ofta höra av människor att jag alltid är så glad och possitiv men det är ingen som ser det som finns bakom den fasaden som jag har byggt upp. Ingen!!!! men vad vinner man på om man går runt och deppar hela dagarna, om jag skulle göra det så skulle jag nog inte orka så länge... Och vad har man för val när man förväntas att vara glad och possitiv och klara allting själv?? nä man har inte mkt till val...

Nä nu ska jag nog sluta skriva innan jag skriver någonting jag kommer ångra...

Tisdag 2008-12-02

Igår var jag och hämtade flower och lämnade surprise. det tog ett tag att lasta surprise ca 30min, jag tror att hon funderade på hur f*n hon skulle stå i lilla lastbilen (hon har ju bara åkt transport) men när hon väl fattade det så gick hon rakt in. Sen när vi hade lämnat surprise och var det bara att lasta Flower. Hon var superduktig och gick rakt in, stog jätte bra hela vägen hem. När vi kom fram till ericsberg så var hon lite rädd och tyckte det var lite konstigt men hon hittade lite mat i boxen så så var hon nöjd. Det känndes så skönt att hon tog det så bra att byta hem.

Men idag har hon varit lite mer stressad och orolig, tror att hon har försökt hitta någon av sina kompisar hemmifrån. Men vartefter dagen gick så lugnade hon ner sig och nu när jag åkte ifrån staller var hon coollugn. Dock tycker emmas häst att flower är lite läskig eller någe... : P
Flower var så duktig idag, hon var inne i spolspiltan och spolade av benen. det tyckte jag var bra gjort med tanke på att hon inte är spolad så många gånger. Men hon skulle behöva ett regält bad så får se om vi kan ordna det i helgen när vi har tid.

Imorgon ska vi försöka gå en liten promenad i ridhuset och bekanta oss med det. Hon har bara varit i ett ridhus när hon visades på fölmönstringen och det var ju ett tag sen : P. men det kommer säker att gå bra. Hon är så rolig med alla nya saker för först är det lite läskigt men sen när hon vet vad det är som gäller så är det liksom okej.

Nä nu ska jag och emma dricka lite te och försöka tina upp oss efter att ha varit i stallet hela dagen i regnet...

RSS 2.0