Tisdag 2009-04-28

Igår löshoppade jag flower! Det gick jätte bra! Hon var lite lugnare den här gången och kunde verkligen fokusera på vad hon skulle göra! Hoppade jätte fint!

Idag har jag varit ledig! Skönt! På förmiddagen var jag i strängnäs hos min kusin och hämtade Bosse min nya katt! :) Det är en 1årig hane av rasen main coon! Jätte fin Chokladbrun i färgen!
Embla blev lite glad hoppas jag när vi kom hem! De har inte slagits iaf! XD Men de som känner embla vet att hon kan vara en liten bitch! men de kommer nog bli vänner snart! :) Känns skönt att veta att de har sällskap av varandra iaf när jag är borta!
Sen på eftermiddan så var jag nere i stallet och red myrten! vi joggade bara lite för hon tränade hårt igår! Sen skulle jag ridit flower men hade en hästmassör som kollade på hennes rygg (hon har varit lite öm) och hon sa att jag skulle lasra den torsdag-söndag och se hur det blev efter det och börja rida sen efter det! Så nu får hon longeras lite och springa lite i ridhuset kanske och så får vi se hur ryggen känns nästa vecka! :)

Söndag 2009-04-26

Ja nu var det ett tag sen jag skrev sist! men hade tänkt att ta upp bloggandet igen! Får se hur länge det går!
mkt som har hänt sen sist!  Bland annat har jag varit hos Christine i Eksjö förra helgen! Det var mkt trevligt och roligt att få göra någe annat än vad jag brukar göra. Sen att få träffa Christine så klart! Madde skulle oxå varit där men tyvärr så hände en sorglig sak så hon kunde inte komma! Tänker på dig gumman! <3
I onsdags så åkte jag och caroline upp till lussan och tränade vi hade en 5åring med oss! :) Det gick mkt bra! Sen sov hästen och jag kvar på Hogsta (lussans ställe) Och i torsdags var det tävling där! Och Carro och hästen vann med 80,2% mkt duktiga var dom! :)
I fredags åkte jag hem till mariefred och sov över en natt, och igår var det Dop av min kusins barn! Lilla Nils Bertil Lilja! :) Sen var vi även en snabbis hos morfar och mormor! :) 
Idag ska jag städa lite här hemma (för det ser förjävligt ut) sen ska flower få jobba lite! :) Sen ikväll ska jag till emmas mamma och äta lite mat! :) Grillat :D

Lördag 2009-04-04

Oj länge sen jag skrev lite här. hmm...
Det är mkt som har hänt med orkar inte berätta allt!
Idag är jag ledig! och det är SKÖNT! Så jag har inte gjort mkt annat än att städat! sen har jag gjort chokladbollar Gott gott. men onyttigt! :( får se om jag tar ner dom till stallet så dom andra kan äta upp dom! XD så behöver inte jag känna mig så onyttig!
Snart ska jag ner till stallet och rida ut med emma! :) det blir nice för det är fint väder! :) Bara hoppas att flower inte har gjort illa sig eller någe annat mystiskt! Hon brukar nämnligen lyckas med sånna grejer när man har tänkt att man ska komma igång med ridningen igen! :/
Sen har jag börjat rida en häst som står i stallet! Det är mkt roligt för hon är högt utbildad i dressyr så man har verkligen chansen att lära sig! Ska prata med carina (hon som äger hästen) om jag kan få rida lektion för carro på Myrten (som hästen heter) nu i veckan! :) det behövs vill jag lova! Man känner verkligen vad man tappar när man inte rider så mkt! Och de tre åren på vreta har ju inte gett så mkt heller! Så jag behöver ha förklarat hur jag ska rida de olika övningar/skolorna.. Så vi får se hur det blir! :)
Kram ha det bra!

RSS 2.0