2010-01-28

oj jag va visst dålig på att uppdatera men har helt enkelt inte haft lust att göra det!

Helgen i Eksjö hos Christine va galet rolig!
Fredagen blev bara en mys hemma kväll. Åt tacos och kollade på let´s dance och snackade såklart!

Lördagen åkte vi (jag, Christine  och Madde) till A6 i Jönköping för att kolla i lite affärer. Jag hittade ingenting direkt men hade bestämt innan att ja inte skulle köpa någe heller då det är lite dåligt med pengar denna månad :/ Men trevligt va det iaf! :)
Gick även på Systemet och köpte dricka till kvällen. kom ut med 2flaskor Rosé vin, 3 flaskor vitt vin och 7cider (tror inte ja glömt någe)
Sen va det hemfärd till Eksjö igen!
När vi kom hem va det bara till att fixa iordning oss för utgång.
Blev förfest hon en av Christines kusiner. Hade mkt trevligt. Började typ med ölspelet direkt när vi kom dit. Alla försökte få i en viss person (nämner inget namn) lite mer dricka än oss andra. Vilket resulterade i att den personen inte mådde så bra sen :/ men men så kan det gå ibland. Började drälla in folk vartefter klockan gick! Vissa va trevigare än andra! :P
Sen runt 23 tiden tog vi en taxi till hotellet i Eksjö. Där det inte va så mkt folk till en början. Men frammåt slutet på kvällen kom det riktigt trevligt folk :)
När hotellet stängde så åkte vi hem och somnade typ direkt! :P
ja det va väl typ vad lördagen erbjöd. Hade en grymt rolig kväll iaf!

Söndagen blev typ bara att vila... Hade blivit lite mkt dricka på lördagen så mådde inte helt bra... men så är det ibland. :P åkte sedan hem på kvällen.

Ja det va väl typ hur helgen såg ut! :)

Nu i veckan har det inte hänt så mkt. Har jobbat måndag- onsdag. Idag va ja ledig och har inte gjort någonting alls :)
Har ridit flower i tisdags och emma red henne igår. Hon gick bra båda dagarna. Dock har hon fått ett sår i munnen så kan typ inte ha bett på henne! ska prova att ha hackamore på henne men vet inte hur hon kommer fungera på det :/ men det vet man ju inte förrän man har provat heller.. Bara hoppas att det läker snart... Blir väl att tandläkaren får titta på henne när han kommer till stallet..

Har så många olika tankar som far runt i huvudet just nu och vet inte hur ja ska hitta lösningar på allt! Men det kommer väl förhoppningsvis att lösa sig!

nu är det dags att sova.
ha det gött alla glada
kramelikram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0